Om oss

Vi som äger och driver Va’Qul Trollgarnet är mor och dotter Maria och Lisa Berglund. Vi älskar att trolla med garner. Här kommer vi att blogga om allt som händer i vår butik och även lite vardag. Lisa har tre barn och även ett stort intresse för pyssel, loppis och inredning.

Gilla oss gärna på Facebook – Va’Qul Trollgarnet

På instagram finns Lisa:  @lisatrollgarnetboden Här är det blandat vardag och jobb.

Annonser

4 reaktioner på ”Om oss

 1. Jag har köpt gran hos er till en liten kofta/mössa till baby och nu verkar det som att jag skulle behöva ett nystan till. Garnet är Hjerte blend/tendens (står på kvittot), har tyvärr kastat banderollen men färgen är klart gul!! Finns möjlighet att ni kan ha denna färg kvar?? Hur är era öppettider på Kvarngatan? Hoppas på svar….

  Gilla

  • Hejsan Matgita, vi har tyvärr inte fått ordning på Kvarngatan ännu. Mycket är fortfarande nedpackat då vi just nu tömmer vår lokal på Kungsgatan inför flyttbesiktning. Jag ska ner till lokalen idag och tittar efter vad vi har kvar i blend😊 Du kan gärna skicka ett mail med telnr så kan jag maila eller sms:a om jag hittar. Du kan även skicka ett sms till 070-2020614 Jag kan då skicka bild så att du kan se om det är rätt färg😊 info@trollgarnet.se
   Ha en bra dag!☀️
   Mvh Lisa

   Gilla

  • Hejsan Marianne, vi har tyvärr inte 12/6 i vårt sortiment längre. Hoppas att du finner det på annat håll. (Syosticka.se brukar ha många av Kinna textils garner, ett litet tips😊)
   Ha en bra dag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s